Hari ini saya kongsikan sedikit gambar-gambar terbaik dari National Geographic. Tak perlu banyak penerangan tentang gambar. Anda lihat sahaja. Gambar-gambar ini adalah daripada beribu-ribu gambar mereka yang cantik- cantik.

Njoi :)

Macam pernah lihatkan gambar ini dalam Movie Ice Age?

Ini agaknya mak anjing laut ni mati ke demam?…anaknya minta makanan agaknya.

Woow…memang hebat dapat merakam detik gambar ini. Silap hari bulan boleh kena telan jurugambar ni :)

Mungkin lebaah tu on the way nak masuk dalam hidung beruang ni…

Burung pun pandai berbual semasa sedang terbang…

Agak-agak lepas tak monyet ni lompat?

Mula-mula tengok gambar ini, saya ingatkan yang hitam tu kuda…rupa-rupanya bayang kuda belang.

Pose baik punya dari keluarga harimau bintang ni…

*semua gambar di atas adalah dari National Geographic.

Best kan?…Gambar di atas semuanya dirakam tepat pada waktunya.

Ok…GO!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cheap Camera